Eu sunt Colop, și sunt propria mea carte de vizită.

Eu? Cine mai sunt eu azi? Ce reprezint ? Pe cine  reprezint?

 

Sunt o ștampilă , dar oare asta-i tot ? Atât mă reprezintă ?

 

Să vă povestesc puțin cum  decurge o zi obișnuită din vița  mea? Acum nu vreau să fiu nici prea lăudăroasă, dar eu mă văd doar cu oameni importanți.

 

În fiecare zi mă plimb prin bănci și spitale, sunt mâna dreaptă a oricui , uneori sincer, nu știu ce s-ar face fără mine. Nu exista întalnire între doi afaceriști fără să fiu prezentă. Mereu acolo, mereu la datorie.

 

Am călatorit peste tot, cu avionul s-au cu mașina , pusă cu grijă la locul meu.

 

Mă recunoști atunci când mă vezi, am apăsare elegantă și nu  vezi urme în urma mea.

 

Am mereu cu mine o prietenă, Datiera,  nu este mare filosofie cu ea , îmi mai aduce aminte din când în când pe unde am fost și când plec din în misiune. Cea mai mare importanță tot eu o am.black122026_black.jpg

Astăzi am fost la o întalnire foarte importantă, și m-am întalnit cu o prietenă foarte veche (ca să înțelegeți cam cât de veche, este o carte de vizită printată, uneori  îmi este și rușine să fiu văzută cu ea ).

 

Apăsarea mea elegantă pe hârtie, curbele mele fine îți atrag privirea  și îti ștampilează retina. De când mă vezi prima dată știi că mă vrei, în toate modurile și culorile, în fiecare geantă, buzunar sau colț al casei. Te gândești la mine când mergi spre muncă și ai vrea să mă vezi pe scaunul din dreapta. Ai vrea să te vezi cu toți oamenii importanți la fel ca mine, să te vezi doar cu medici, ingineri sau mari CEO.

 

Mereu în ședințe, în întâlniri,  nu am niciodată o secundă liberă.

 

 

Sunt o ștampilă și asta îmi ocupă tot timpul.

Îmi dau seama acum că eu reprezint toate corporațiile, toți afaceriști. Eu astazi sunt viitoarul, și tot o dată iși prezint trecutul. Îți spun cine mă deține și cine  poți ajunge tu alături de el.

Eu nu am nevoie de carte de vizită,  pe mine mă recunoști după curbe fine și ștampilări precise. NU dau greș niciodată și rar se întamplă să rămân fără cerneală.

 

Eu sunt Colopfile_1, și sunt propria mea carte de vizită. Iar când tu ai nevoie de una să te reprezinte iți sunt mereu la îndemână, gata să iți ștampilez viitorul.

Articol scris pentru SuperBLog 2016!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s